Arganolie Kruidvat – Is het goede arganolie?

Arganolie is een kostbaar goedje omdat het productieproces arbeidsintensief is.

Arganolie is een olie die uit de noten die aan de arganboom groeien wordt geperst.

Arganolie is een van de rijkste natuurlijke bron van vitamine E.

Daarnaast is het ook rijk aan essentiële vetzuren en krachtige antioxidanten. Het wordt o.a. als een dagelijkse schoonheidsbehandeling gebruikt om –

  • rimpels te verminderen,
  • alle huidtypen te verzorgen en te hydrateren
  • beschadigde nagels en nagelriemen te verzorgen
  • beschadigd, dof en droog haar en hoofdhuid te verzorgen.

Arganolie werkt ook verzachtend bij ontstekingen, voorkomt littekens en is uiterst geschikt om een groot aantal huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis te behandelen.

Moet je Arganolie bij het Kruidvat kopen?

Het Kruidvat verkoopt Moroccan Argan Haarolie voor € 2,59 voor een flesje van 150ml.

Dit is spotgoedkoop, aangezien het relatief kostbaar is om te produceren.

Dit zelfde geldt voor arganolie die je heel goedkoop kan kopen bij de Lidl, de Tuinen (Holland and Barrett) of de Action.

Met deze prijs kan je twijfelen aan de kwaliteit, en de vele reviews over Kruidvat Arganolie liegen er niet om: (bron: Kruidvat website)

Reviews Arganolie Kruidvat

Weggegooid geld

Dit product is prettig geprijsd maar dat is dan ook het enige voordeel.

Ik heb zeer lang haar en veel baat bij een product wat zorgt voor glad, niet pluizend, en ontklit haar. Dit kocht ik eerder van een duurder merk maar ik dacht laat ik dit eens proberen gezien de prijs.

Echter het enige wat dit product doet is verzwaren en vet maken. Je kunt voor hetzelfde effect een fles olijfolie in je haar smeren.

Als ze er siliconen in zouden doen en minder olie zou het een stuk beter werken. Gemiste kans dit.

✘ Nee, Ik beveel dit product niet aan.

Een product met misleidende benaming!

Ik kan het product niet zo goed beoordelen want ik gebruik het pas om mijn verdroogde ellebooghuid te versoepelen maar ik lees op het flesje iig ‘Deze haarolie is verrijkt met…’.

Hoeveel Argan olie het product bevat wordt niet vermeld.

Om dit product ‘Moroccan Argan Haarolie’ te noemen is dus doodgewoon misleidend en ik voel me knap belazerd!

✘ Nee, Ik beveel dit product niet aan.

Slechte vervanger hair repair oil

De hair repair oil van Kruidvat is uit de handel, vandaar dit product gekocht. Deze haalt het niet bij de hair repair oil, zo jammer en enorm balen. Hair repair oil was super! Op zoek naar wat anders dan maar, zal lastig worden

Er staan natuurlijk nog meer reviews op, en ook goede.

Maar vraag je jezelf eens af:

Kan er een kwaliteitsproduct geleverd worden voor slechts €2.69?

Denk bijvoorbeeld ook aan:

  • productiekosten
  • verpakkingskosten
  • transportkosten
  • reclamekosten
  • winstmarge

Weet je het niet zeker, dan kan je natuurlijk ook gewoon zelf naar het Kruidvat gaan en een flesje proberen. Als je weet hoe echte Marokkaanse Arganolie wordt gemaakt, dan zie je gelijk dat het voor die prijs eigenlijk niet kan. Dat niet alleen, maar je hebt er ook maar heel weinig van nodig. Je hebt maar een paar druppels nodig voor een goede werking.

Argan Boom

Als je echt goede kwaliteit Arganolie wilt

Bij ArganWinkel.nl verkopen ze alleen premium arganolie en leveren ze persoonlijk advies.

Arganwinkel.nl is als best beoordeeld in de categorieën Huidverzorging en Haarverzorging op Trustpilot.nl

 

Wie zijn Arganwinkel.nl?

Hierbij de oprichters van Arganwinkel aan het woord:

Wij zijn een team van gepassioneerde Arganolie liefhebbers.

Al jarenlang ervaren zij vrijwel dagelijks de bijzondere effecten van deze olie.

Hoe het allemaal begon

Tijdens vakanties en familiebezoeken in Marokko kwamen wij in aanraking met Arganolie.

Meteen na het eerste gebruik waren we enthousiast. Het bleek een fijn ‘souvenir’ voor onszelf en al snel ook een mooi cadeau voor onze vrienden en kennissen.

Toen onze flesjes op waren en een nieuwe vakantie naar Marokko niet direct in het verschiet lag, gingen we op zoek naar leveranciers.

En van het een kwam het ander: omdat we niet tevreden waren met de geboden kwaliteit, besloten we de olie zelf te gaan importeren.

Dit doen we nu al sinds 2009. In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de nummer één winkel op het gebied van Arganolie en weten liefhebbers uit het hele land ons te vinden.

 

Hoe we te werk gaan

Er zijn grote kwaliteitsverschillen, de ene Arganolie is de andere niet. Dit maakt ons veeleisend. Het heeft er voor gezorgd dat we werken vanuit een eigen netwerk.

Dankzij onze roots, die van oorsprong liggen in de regio waar de Arganbomen groeien, en onze nauwe band met familie die er nog woont, staan we in contact met de beste leveranciers.

Bovendien zijn we zelf aanwezig zijn om alle productiestappen te controleren. Ook volgen we innovaties op de voet; zodra er zich manieren voordoen die de kwaliteit kunnen verbeteren, spelen wij hierop in.

Op deze manier durven wij te stellen dat wij de beste olie in huis hebben.

En staan wij nu eens onverhoopt níet achter de door onze leveranciers geboden kwaliteit, dan kiezen wij er liever voor om tijdelijk ‘uitverkocht’ te zijn dan dat we een minder hoogwaardig product aanbieden.

Alleen het allerbeste is goed genoeg: van oogst tot verzending

Onze cosmeticalijn op basis van Arganolie bestaat zo veel mogelijk uit schoonheidsproducten die volledig natuurlijk zijn.

Eerlijke en gezonde cosmetica zónder schadelijke chemicaliën, duurzaam geproduceerd en uiteraard niet op dieren getest.

En bij die producten die wel chemische bestanddelen bevatten, omdat de natuurlijke vervanger niet voldoende volstaat, staat vanzelfsprekend veiligheid en kwaliteit van het product voorop.

Natuurlijke basis

Onze producten hebben natuurlijke ingrediënten als basis. Denk aan plantaardige oliën, vetten en/of wassen, kruidenextracten, etherische oliën en gecertificeerde, biologische aroma’s.

Op elk product staan de ingrediënten duidelijk vermeld. Natuurlijke cosmetica kan de kans op huidproblemen als eczeem, rosacea, pigmentvlekken en allergieën verkleinen.

Onze Arganolie is EcoCert gecertificeerd. Dit keurmerk waarborgt dat de olie voldoet aan de strengste eisen voor biologische cosmetica.

Unieke garantieregeling

Het draait bij ons om de allerbeste producten, maar ook om de allerbeste service aan onze klanten. Dit uit zich onder meer in een vlotte levering tegen een aantrekkelijke prijs en onze ruime en unieke garantieregeling.

Met als resultaat: tevreden klanten die zowel onze producten als onze service beoordelen met maar liefst een 9.6 op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot.

Oog voor onze omgeving Wij zijn ons bewust van de rol die wij als Arganwinkel innemen in de maatschappij. Dit betekent dat we zo integer mogelijk handelen.

Zo omarmen we de universele rechten van vrouwen ter bevordering van hun participatie in de samenleving. Wij werken nauw samen met vrouwencoöperaties.

De vrouwen die hierbij zijn aangesloten verwerken de argannoten en krijgen daarvoor een eerlijk salaris en onderwijs. Ook streven we ernaar het milieu minimaal te belasten.

In de praktijk betekent dit onder meer dat onze producten niet op dieren zijn getest en dat we enkel recyclebare verpakkingsmaterialen gebruiken.

De pulp die na het persen overblijft, wordt verwerkt tot diervoer.

Op deze manier gaat er niets bruikbaars verloren. We stellen als voorwaarde dat alle leveranciers waar we mee samenwerken ons beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen volledig onderschrijven.

==>> Bezoek ArganWinkel.nl


Arganolie Kruidvat – Is het goede arganolie? Link delen

 

Plaats een reactie